Juna-Indy was gelijk op haar gemak bij Laura. Ze keek na de eerste sessie al gelijk uit naar de volgende sessie. De tips die Laura haar meegeeft voert ze thuis gelijk uit, zoals een gedachtenpotje die ze helemaal mooi versierd heeft en gedachtes op papiertjes kan in stoppen. Ze gaat met veel plezier naar Laura toe. Juna-Indy had aangegeven dat Laura alles mocht delen met papa en mama. De evaluatie met Laura vond ik erg confronterend, maar tegelijk zo herkenbaar. Ik was verrast hoeveel informatie ze al uit 3 sessies had gekregen met een meisje van 8. De tips die ze ons heeft meegegeven zijn al kleine simpele dingen maar hebben al zoveel effect op Juna-Indy haar gedrag en gestel. Heel fijn om al zoveel stappen te hebben gezet na zo’n korte tijd.

Moeder van Juna-Indy (8 jaar)

Ik vind Laura lief, aardig en slim. Ik vind het leuk om met haar te praten en om dingen met haar te doen, zoals buiten een rondje lopen om mijn eigen buurt te laten zien. Ik vind de sessies leuk en fijn en als ik ergens over wil praten dan wil ik dat het liefst eerst aan Laura vertellen, omdat ik haar vertrouw en omdat ik zo kan nadenken over hoe ik iets kan uitleggen aan papa en mama.

Juna-Indy (8 jaar)

We hebben tijdens het traject positieve veranderingen gezien bij D. Ze gaat blij naar school en spreekt zich meer uit. Ze is nog wel eens fysiek, maar we merken dat ze dit veel minder vaak doet. Als het gebeurt is ze ook minder agressief. Wij zijn erg blij met die veranderingen.

Ouders van D. (5 jaar)

Laura is een hele lieve en toegankelijke kindercoach. Onze dochter (5 jaar) vond het direct gezellig en voelde zich op haar gemak. Ze is nooit met tegenzin naar de sessies gegaan. We zijn ook erg blij met wat het ons gebracht heeft. We hebben samen minder strijd en onbegrip. Onze dochter is veel minder streng naar zichzelf toe en kan dingen makkelijker naast zich neer leggen. Ze verwoord nu vaker wat er aan de hand is. Op school horen we ook dat het beter gaat. Wij hebben meer inzicht en kunnen dit ook in de toekomst gebruiken. Een echte aanrader, juist omdat het zo laagdrempelig is en veel goeds brengt.

Moeder van D. (5 jaar)

Bedankt voor ons mooie avontuur! Het Kleurenmonster, de gedachtenpot, een boekje lezen, tekeningen maken en wandelen in het bos, samen met jou was het allemaal even leuk!

S. (4 jaar)

Vanaf het moment dat jij bij ons binnenkwam was onze zoon dol op jou. Hij keek uit naar de ontdekkingsreis en ging elke keer met veel plezier! Het heeft ons allemaal veel inzichten en gereedschap gegeven. Enorm bedankt daarvoor! Absoluut iets waar we in de toekomst nog veel gebruik van gaan maken!

Ouders van J. (5 jaar)

Wat was het fijn dat we Laura vonden, dat ze ons kwam helpen. We waren helemaal kwijt hoe we met elkaar moesten praten. Wat waren we boos he? En wat een hoop tranen bij allebei. Gelukkig weten we nu dat dat niet nodig is, dat het ook anders kan.

Want wat ben ik trots op je. Je verzint de mooiste verhalen.. je krijgt daar nu ook meer ruimte voor. Het is fijn dat we nu beter tijd nemen ook om te genieten van jouw magische wereld.

Groot mens zijn is niet makkelijk, dat zeg ik je eerlijk. Daar hoef jij je nog geen zorgen over te maken, maar mama vind het niet altijd makkelijk om te weten hoe ik het goed doe. Ook jij vind het soms moeilijk wat er allemaal op je af komt, hoe je lijfje dan voelt en hoe je hoofd kan vuurspuwen.

We moeten zeker af en toe weer even terug naar “oh ja wat zei Laura allemaal ook alweer?” En dan hebben we het over dat niet alles altijd NU kan, bespreken we de kleuren en proberen we weer dat kastje in je hart te openen of sluiten. We weten dat we van fouten maken leren, dat juist dan onze hersenen groeien…en ook papa’s en mama’s kunnen, nee moeten, nog elke dag leren. Daar help jij ons bij, en wij helpen jou. Zo worden we samen sterker.

Sanne, moeder van L. (4 jaar)

Wij weten sinds kort dat ons dochter hoogsensitief is.  Een mooie eigenschap, maar voor haar soms lastig om dit in te zien en trots op te zijn. Zij ervaarde HSP eigenlijk meer als last en wist niet zo goed hoe ze hier mee om moest gaan. 


Wij kennen Laura al een lange tijd en waren ook meteen enthousiast toen zij vertelde over haar mooie plannen om vanuit haar persoonlijke ervaring en opleiding tot kindercoach, kinderen met HSP te helpen. 


Onze dochter heeft een goede klik met  Laura en was ook direct enthousiast toen wij aan haar de vraag stelde of Laura haar mocht helpen. Vanaf dat moment keek ze elke keer weer uit naar de sessies. Ze voelde zich direct op haar gemak bij Laura. Ze nam zelf het initiatief om te vertellen waar ze mee zat en vroeg actief aan Laura of zij handvatten kon geven of kon helpen bij haar hulpvragen. 


Er was direct een vertrouwensband en voelde ze zich vrij om haar gevoel te uiten. Samen gingen ze aan de slag en merkte wij al vrij snel dat onze dochter lekkerder in haar velletje zat, minder opvliegerig en minder onzeker. Een bepaalde rust viel over haar heen. Voor, tijdens en na het coaching traject hebben we open, eerlijke en vooral verhelderende gesprekken gehad met Laura. Ze gaf ons feedback dat ons aan het denken zetten en waarmee we weer verder konden. 


Dit hele traject heeft niet alleen onze dochter maar ook ons als gezin geholpen. Wij raadden daarom Laura dan ook zeker aan als kindercoach.


Ouders van F. (9 jaar)