VOOR HET KIND

Iedereen voelt zich weleens verdrietig, boos of alleen. Soms lukt het niet om hierover te praten met papa en mama, school of je vriendjes en vriendinnetjes. Misschien vindt je het lastig om hierover te praten of misschien snappen zij jou niet. Bij mij mag je over alles praten. En als je niet wil praten dan zeg je toch lekker niks? Alles kan en mag en niks moet.

We gaan niet alleen praten natuurlijk! We gaan alleen dingen doen waar jij blij van wordt. Houdt je van schilderen, tekenen, voetballen, dansen, gamen, spelletjes, toneelspelen, bouwen, naar buiten gaan of veel bewegen? Je mag het me vertellen! Ook op deze manieren kunnen we moeilijke dingen oplossen.

Als er dingen zijn die je moeilijk vindt ga je bij mij op zoek naar een manier om het zelf op te kunnen lossen. Ik ben er voor jou en praat af en toe ook met papa en mama. Wat ik met papa en mama bespreek overleg ik eerst met jou. De dingen die je in vertrouwen tegen mij vertelt blijven tussen ons. Want weet je nog? Ik ben er voor jou!

O ja, ben je een jongen? Let niet op de foto’s van de kleine meisjes hoor. Dat zijn mijn dochters en ik had gewoon geen jongen in mijn buurt die op de foto wilde ;). Bij mij is iedereen welkom, dus ook jij! Het maakt niet uit wie je bent en hoe je je voelt. Het gaat me gewoon om jou.